Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

MERKEZ 0318 224 26 25 KURS MERKEZİ 0318224 26 27
Adres
MERKEZ Gürler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi No58/1 KURS MERKEZİ Yenidoğan Mah. Bankalar Cad. No9/A
Vizyon
Vizyonumuz; Çalışma alanımızda başarılı olmak verimliliği arttırmak dünya standartlarında uygun eğitim stratejileri oluşturmak ve bu doğrultuda programlar vermek, geniş ufuklu ,hedefleri kurumumuzun prensibi saymak, varlığımızı geliştirerek, yenilik ve teknolojik bir yapılanmaya giderken, bilgi çağına doğru daha iyiyi, daha güzeli yakalamaktır.
Misyon
Hizmet Anlayışımız; Kurumumuz fonksiyonu yerine getirirken kursiyerlerimizi üretken yurttaşlar olarak yaşama hazırlamak, hatasız sürekli, daha hızlı Eğitim vermek, ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte, eğitilmiş insan gücünü dünya standartlarına çıkarmaktır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tamgün Tamyıl
Sabah :09:00 Akşam :21:00
kalorifer (doğalgaz)
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Kurumumuz önünden Bağlarbaşı , Osmangazi ve Gündoğdu şehir içi dolmuşları geçmekte olup, aynı zamanda çarşı merkezine yürüyerekde ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
Gürler Mahallesi Mehmet Akif Caddesinde olup çevremizde Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi, İstiklal İlkokulu ile komşudur.
Kurumumuz il merkezindedir.