Tem

KURUMUMUZ, KIRIKKALE TÜM ENGELLİLER VE ENGELSİZ  YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ VE KIRIKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İŞBİRLİĞİNDE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ ÖZEL GÜN VE NİKAH ŞEKERİ HAZIRLAMA KURSUMUZ DEVAM EDİYOR. AÇILMASININ ÜZERİNDEN KISA BİR SÜRE GEÇMİŞ OLMASINA KARŞIN ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI. ÜRÜNLERİN GÖRÜCÜYE ÇIKMASI KURSİYERLERİMİZİ SEVİNDİRDİ. İŞKUR TARAFINDAN DESTEKLENEN KURSUN ÜRÜNLERİNİN SATILARAK KAZANCA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ AMAÇLANMAKTADIR. HEM MESLEK EDİNME, HEM DE AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAMAK KURUMUMUZUN ÖNCELİKLERİ ARASINDA GELMEKTEDİR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı yaz sezonunda Unutulmaya Yüz Tutmuş El Sanatlarımızı yaşatmak amacı ile yola çıktık. Çalışmalarımıza, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu destek vermektedir. El becerisi yüksek kursiyerlerin emekleri, bizleri hedefimize ulaştıracaktır. Hem amacımıza ulaşmak, hem de emek veren kursiyerlerimizin aile bütçesine katkı sağlamaları ile amacımıza ulaşmış olacağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Çalışma Ve İş Kurumuna teşekkür ederiz.

Haz

Kırıkkale il ve ilçe Halk Eğitim Merkezleri tarafından Eski Valilik Binası Bahçesinde  Öğrenme Şenliği düzenlendi. Şenliğe, Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Sosyal Yardımlaşma ve Day. Vakfı Müdürü Murat Kılıç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Defterdar İbrahim Bayraktar, Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler  ve kursiyerler katıldı.

Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

May

1. Okuma yazma bilmek veya ilkokul mezunu olmak.

2. Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

May

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU YAKLAŞTIKÇA KURSLARIMIZDA ÜRÜNLER ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

May

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında 2006 yılında imzalanan Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında bu yıl 41 okula daha Beyaz Bayrak verildi. Beyaz Bayrak alan okullardan biri de kurumumuz oldu.

May

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açılan Karate Kursu Kursiyerimiz Ayşegül  AÇIKGÖZ 29 Mart- 1 Nisan 2018 Tarihleri arasında Gaziantep İlinde düzenlenen Türkiye Minik Yıldızlar Karate Şampiyonasında 2006 doğumlu Kız dalında Türkiye İkincisi Olmuştur.

Kursiyerimiz 27-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Sırbistan Belgrad da düzenlenen Balkan Karate Şampiyonasında Ülkemizi temsil etmiş ve turnuvayı Balkan 9. olarak tamamlamıştır.

Kursiyerimiz Ayşegül AÇIKGÖZ´e ve  Usta Öğretici Mehmet KIRAN´a  başarılarının devamını dileriz

Nis

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu tarafından desteklenmek  suretiyle açılan, unutulmaya yüz tutmuş mesleklerden olan bakır işlemeciliğini yaygınlaştırarak canlandırmak; kursiyerleri meslek sahibi yapmak, süsleme ve ev süslemeciliği alanında ekonomiye kazandırmak temel amaçtır.

Nis

İLK SERGİMİZ, USTA ÖĞRETİCİMİZ EMİNE GÜLTEKİN SORUMLULUĞUNDA MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU´NDA AÇILDI. AÇILIŞI, ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YALÇIN YILMAZ VE KURUM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN AHMET SÜREYYA KILIÇ YAPMIŞLARDIR. AÇILIŞA, SENDİKA BAŞKANI, OKUL MÜDÜRLERİ VE DAVETLİLER KATILMIŞLARDIR. BAŞTA SINIFI BİZE TAHSİS EDEN OKUL MÜDÜRÜNE, EMEĞİNİ ESİRGEMEYEN USTA ÖĞRETİCİMİZE, KURSİYERLERİMİZE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu ile işbirliği yaparak açmış olduğumuz " Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri" kursumuz tüm hızıyla devam etmektedir.

Genç bayanların meslek edinmesine yardımcı olmak amaçlanmaktadır.

Bu kurs programında, saça geçici ve kalıcı şekil vermeye ilişkin işlemleri, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, estetik yorum katarak yapma uygulamalarını yürütebilen bireyler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Nis

OKUMA- YAZMA KURSLARIMIZ İLK MEYVESİNİ VERDİ.

112 KUSUMUZDA TOPLAM 1067 KURSİYERİMİZ OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR.

Şbt

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi hanımefendi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan Okuma-Yazma Kampanyasına tam destek veren Kırıkkale Halk Eğitimi Merkezi açılacak kurslara katılımcıları bekliyor.

Nis

21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 9.30’ da gerçekleştirilecek  (Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) , güncelleştirilmiş  sınav yerleri Sisteme 19.04.2018 tarih saat 10:43 itibarıyla yüklenmiş olup,  telafi sınavına girecek öğrencilerimiz Sistemden Öğrenci Numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler.

Mrt

Açık Öğretim Kurumları 2. Dönem Sınavları 31 Mart-01 Nisan 2018 tarihlerinde 3 oturum halinde yapılacaktır.

1.       Oturum 31 Mart 2018     9.30

2.       Oturum 31 Mart 2018    14.30

3.       Oturum 01 Nisan 2018   15.00

Şbt

25.10.2017 TARİH VE 30221 SAYILI RESMİ GAZETE´DE YAYIMLANAN OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA 320 SÜRÜCÜYE EĞİTİM VERDİK.

PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1. 25 yaşını tamamlamış olmak, 2. 66 yaşından gün almamış olmak,

3. Kullanacağı araç sınıfına uygun sürücü belgesine sahip olmak,

4. Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak özelliklere sahip olmak,

5. 25.10.2017 tarihli ve 30221 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinde belirlenen diğer şartları taşımak.