UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ EL SANATLARIMIZI İŞKUR İLE YAŞATACAĞIZ.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı yaz sezonunda Unutulmaya Yüz Tutmuş El Sanatlarımızı yaşatmak amacı ile yola çıktık. Çalışmalarımıza, Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu destek vermektedir. El becerisi yüksek kursiyerlerin emekleri, bizleri hedefimize ulaştıracaktır. Hem amacımıza ulaşmak, hem de emek veren kursiyerlerimizin aile bütçesine katkı sağlamaları ile amacımıza ulaşmış olacağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Kırıkkale Çalışma Ve İş Kurumuna teşekkür ederiz.

UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ EL SANATLARIMIZI, İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE YAŞATMAK AMACIYLA YOLA ÇIKTIK. HAZIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ KURS PROGRAMLARI PROTOKOLLERİ, KURUMUMUZ İLE İŞKUR TARAFINDAN İMZALANMASININ ARDINDAN DUYURUYA ÇIKACAKTIR.

AÇILACAK KURSLAR VE GİRİŞ KOŞULLARI:

26-06-2018ÇİNİ İŞLEMECİ - ÇİNİCİ  Kursuna 15 kadın kursiyer katılacak olup, kursa katılacak kursiyerlerin mesleğin gerektirdiği el becerisine sahip 18-50 yaş arası  ve en az İlköğretim (Ortaokul) mezunu olması gerekmektedir. Kursun süresi 312 saattir. Günde 6 saat olarak verilecek kurs 52 iş gününde tamamlanması planlanmıştır.

26-06-2018

ERZİNCAN ÇELİK KALEM BAKIR İŞLEMECİLİĞİ Kursuna 20 kadın kursiyer katılacaktır. Kursa katılacak kursiyerlerin 18-45 yaş arası, en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Kursun süresi  264  saattir. Günde 6 saat olarak verilecek kursun 44 günde tamamlanması planlanmıştır.

26-06-2018

GELENEKSEL EL NAKIŞLARI - TEL KIRMA TEKNİĞİ kursuna 15 kadın kursiyer katılacak olup, kursa katılacak kursiyerlerin mesleğin gerektirdiği el becerisine sahip 18-45 yaş arası  ve en az İlkokul mezunu olması gerekmektedir. Kursun süresi 184 saattir. Günde 6 saat olarak verilecek kurs 31 iş gününde tamamlanması planlanmıştır.

26-06-2018

KANAVİÇE kursuna 15 kadın kursiyer katılacak olup, kursa katılacak kursiyerlerin mesleğin gerektirdiği el becerisine sahip 18-45 yaş arası  ve en az İlköğretim (Ortaokul) mezunu olması gerekmektedir. Kursun süresi 232 saattir. Günde 6 saat olarak verilecek kurs 39 iş gününde tamamlanması planlanmıştır.

NOT: BAŞVURULARINIZI, KIRIKKALE ÇALIŞMA VE İŞ KURUMUNA KURSLAR İLAN EDİLDİKTEN SONRA YAPABİLİRSİNİZ.

Yayın: 26.06.2018 - Güncelleme: 26.06.2018 11:18 - Görüntülenme: 454