KIRIKKALE / MERKEZ - Halk Eğitimi Merkezi

Ock

Müdürlüğümüz bünyesinde açılacak olan; TEL KIRMA kursuna Usta Öğretici alınacaktır.

Aşağıda yazılı olan Usta Öğretici kriterlerine sahip kişiler müdürlüğümüze evraklarıyla birlikte başvurabilir.

Ock

Saça Geçici Ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri kursumuz hafta içi hergün 09:00-14:00 saatleri arasında açılacaktır. başvuruları Müdürlüğümüz merkez binasına yapabilirsiniz.

Ock

Okuma-Yazma II. Kademe kursları 14.01.2019 tarihinde Müdürlüğümüz merkez binada başlamıştır. Başvuruları merkez binamıza yapabilirsiniz.

Ock

Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Kursu Müdürlüğümüz merkez binada 14.01.2019 tarihinde hafta içi hergün  18:00-21:00 saatleri arasında başlayacaktır. Başvuruları Müdürlüğümüz merkez binamıza yapabilirsiniz.

Ock

Okuma-Yazma II. Kademe Seviye Tespit Sınavı  11.01.2019  tarihinde Müdürlüğümüz merkez binasında yapılmıştır.

Ock

Kurumumuz bünyesinde Şeyh Edebeli İmam Hatip Ortaokulunda Yatak Odası Tekstili Hazırlama  kursumuz 16.01.2019  tarihinde başlayacaktır. Hafta içi üç gün (Pazartesi-Salı-Çarşamba) olacak kurs  için başvuruları Müdürlüğümüz merkez binasına yapabilirsiniz.

Ock

Katı Ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi (76 saatlik)  ve  Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi (48 saatlik) kurslarımız devam etmektedir. Başvuruları Müdürlüğümüz merkez binasına yapabilirsiniz.

Ock

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE GÜRLER ŞEHİT MUSTAFA SAĞLAM İLKOKULUNDA 02.01.2019 TARİHİNDE GİYSİ TADİLATÇISI KURSUMUZ BAŞLAMIŞTIR. BAŞVURULARI MERKEZ BİNAMIZA YAPABİLİRSİNİZ.

Ock

MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE AÇILMIŞ OLANTAŞ BEBK KURSUMUZ HALK EĞİTİM EK BİNAMIZDA(BANKALAR CD) DEVAM ETMEKTEDİR.

Ock

İŞ KUR İŞBİRLİĞİ İLE AÇILAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ KURSUMUZ TAMAMLANMIŞTIR.

Ock

İŞ KUR İŞBİRLİĞİ İLE AÇILAN BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE KURSUMUZ TAMAMLANMIŞTIR..

Ock

Müdürlüğümüz ek binamızda(bankalar cad.) hafta içi her gün 09:00-12:40  saatleri arasında kursumuz başlamıştır.

Ock

OKUMA YAZMA 2. KADEME SEVİYE TESPİT SINAVI 11.01.2019 TARİHİNDE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ MERKEZ BİNADA 09:00-12:00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. MÜRACATLARI MERKEZ BİNAMIZA YAPABİLİRSİNİZ.

Ock

EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSUMUZ HAFTA İÇİ HERGÜN 18:00-21:00 SAATLERİ ARASINDA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ MERKEZ BİNASINDA BAŞLAMIŞTIR. BAŞVURULARI MÜDÜRLÜĞÜMÜZE YAPABİLİRSİNİZ.