2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, YIL SONU ÖĞRENME ŞENLİĞİ YAPILDI.

Kırıkkale il ve ilçe Halk Eğitim Merkezleri tarafından Eski Valilik Binası Bahçesinde  Öğrenme Şenliği düzenlendi. Şenliğe, Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Sosyal Yardımlaşma ve Day. Vakfı Müdürü Murat Kılıç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Atar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Defterdar İbrahim Bayraktar, Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler  ve kursiyerler katıldı.

Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Yayın: 21.06.2018 - Güncelleme: 21.06.2018 12:54 - Görüntülenme: 103